Een energiezuinige en duurzame verwarming

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming

Ons constant streven naar oplossingen voor het verhogen van uw comfort op een energievriendelijke en efficiënte manier maakt dat wij u graag introduceren in de voordelen van ons nieuw gamma IR-verwarming.

De dalende temperatuur kan wel eens een spelbreker zijn wanneer u het "laatste" glas nuttigt op uw terras thuis of in uw favoriete café, bij een gezellige winter-BBQ met de familie of gewoon alleen genietend van de zonsondergang op een wat killere septemberavond. Het installeren van een IR-warmtestraler stelt u in staat dit tot in de late uurtjes te laten doorgaan.

Ook in uw horecazaak wil u uiteraard uw cliënteel zo lang mogelijk laten genieten van de geneugten van een hapje en drankje in de gezonde buitenlucht van uw sfeervol terras. Onze horeca- en wintertuin verwarmingssystemen garanderen het comfort van uw gasten en zijn dankzij slimme besturingssystemen geen aanslag op uw energiefactuur.

Of misschien bent u binnenshuis wel op zoek naar een vooruitstrevend alternatief voor uw traditionele verwarmingsbronnen? Van smaakvol design over functioneel tot subtiel geïntegreerd, voor elke kamer in uw huis bestaat een oplossing die de warmte efficiënt en gericht brengt tot waar u het wil.

Dankzij deze uitbreiding van ons aanbod bent u bovenop de voordelen die onze andere systemen al bieden nu ook nog verzekerd van een energiezuinige en duurzame verwarming.

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend voor al uw vragen of kom gerust langs in onze toonzaal op afspraak.

Contacteer ons
Infrarood verwarming
Rescert Certificaat
Website design & development by