Zonne-energie systemen

Rendabele zonnepanelen

Duurzaam & ecologisch icon

Duurzaam & ecologisch

Het gebruik van zonnepanelen is veel duurzamer en milieuvriendelijker t.o.v. fossiele brandstoffen.

Ik wens meer informatie
Duurzaam & ecologisch
Efficiënt energieverbruik icon

Efficiënt energieverbruik

Zonnepanelen staan garant voor een erg efficiënt energieverbruik. Als gebruiker verdient u de aanschaf-kosten relatief snel terug. Gecombineerd met de SBR-garantie (10 jaar fysieke garantie en 25 jaar rendementsgarantie van 80%) vormen zonnepanelen een erg aantrekkelijk ‘verdienmodel’.

Ik wens meer informatie
Efficiënt energieverbruik
Rendabele belegging icon

Rendabele belegging

Omdat het rendement en de technologie van zonnepanelen steeds beter wordt, vormen ze een uiterst interessante investering om ervoor te zorgen dat uw E-peil daalt. Nadat de de prijzen voor zonnepanelen de voorbije vijf jaar halveerden, zijn ze vandaag erg stabiel.

Ik wens meer informatie
Rendabele belegging

Onze zonnepanelen

SBR bvba maakt enkel gebruik van gerenommeerde module producenten omdat deze garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid & garantie. Wij berekenen voor u gratis en vrijblijvend met welke panelen u het hoogste vermogen kunt halen voor de beste prijs. Op onze panelen krijgt u 10 jaar fysieke garantie en 25 jaar rendementsgarantie van 80%.

Ontvang een offerte op maat

Op zoek naar een partner in zonne-energie systemen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis offerte.

Offerte aanvragen

Pannen- en leiendak

Montagesysteem 1

Hier gebruiken wij roestvrijstalen dakhaken (inox) die rechtstreeks op de dakconstructie gevezen worden dmv inox vijzen. Indien nodig slijpen we een kleine gleuf in de dakpan zodat deze terug mooi aansluit. Daarna bevestigen we aluminium draagprofielen op de dakhaken die dan uitgelijnd worden zodat uw panelen perfect vlak liggen. Vervolgens gaan deze profielen de panelen dragen, die geklemd worden met aluminium klemmen.

Plat dak

Montagesysteem 2

Voor platte daken bouwen wij op maat gemaakte aluminium frames waarop de profielen bevestigd worden, en vervolgens de panelen op de profielen. Deze frames worden indien nodig vastgelegd met betonnen gewichten zodat deze de zwaarste stormen kunnen doorstaan.

Omvormer SMA

DE OMVORMER

Voor onze installaties gebruiken wij waar mogelijk omvormers van SolarEdge, dit zijn zeer solide en efficiënte toestellen.

Door de kwaliteit van de omvormer en de gebruikte componenten kunt u jaren zorgeloos energie produceren.

Indien u dit wenst kunt u ook altijd een ander merk bij ons verkrijgen.

Ik wens meer informatie

Onze realisaties

RENDABELE ZONNEPANELEN SBR
RENDABELE ZONNEPANELEN SBR
RENDABELE ZONNEPANELEN SBR
RENDABELE ZONNEPANELEN SBR
Rescert Certificaat
Website design & development by